Rabu, November 04, 2015

Pertemuan dengan Founder Everro, Co-Founder Everro dan CMO Everro

Pada tanggal 2 November 2015, saya bersama-sama dengan Tok Mat kami membuat temujanji untuk melawat pejabat dan kilang Everro.


Apabila lawatan pertama saya, saya berasa SANGAT TERUJA apabila melihat bangunan 3 tingkat milik founder Everro di Puchong. Kelebihan Everro ini adalah kewujudan pejabat dan kilang milik syarikat Everro. Ini membuktikan syarikat mempunyai kewangan yang SANGAT KUKUH walaupun masih belum lagi beroperasi.WXY Group merupakan syarikat yang mengasaskan Everro. Syarikat ini telah beroperasi lebih daripada 7 tahun dalam menghasilkan produk kesihatan & kecantikan. Sedikit penerangan tentang bangunan ini. Pejabat ini terletak di Puchong. Di tingkat Ground Floor, dan mempunyai 4 aras tingkat.

Syarikat telah memperuntukan perbelanjaan yang besar untuk sediakan kemudahan ini. Selain itu, syarikat kita juga telah menang dengan pelbagai anugerah. Saya ada bergambar dengan anugerah tersebut tetapi malangnya gambar itu jadi kabur (maafkan saya kerana guna kamera telefon aje..sob sob sob..). Namun, antara anugerah yang syarikat WXY Group terima adalah Super Excellent Brand yang dianugerahkan pada tahun 2015 (boleh check di http://www.globalbrandaward.com/awards-history.aspx).
Bagi kualiti produk PASTI TERJAMIN!
Pada hari tersebut, kehadiran kami disambut sendiri oleh Founder Everro, Co-Founder dan Chief Marketing Everro. Saya dan Tok Mat merupakan kumpulan pertama networker yang jejakkan kaki di pejabat & kilang Everro ini. 
Selepas berbincang lama dengan mereka, maka sesi melawat HQ di mulakan. Sebahagian besar pejabat sudah siap renovate, rasanya boleh siap sehari je tau jika kontraktor sangat rajin. kikiki. Mari cuci mata sikit :P

Seterusnya kami ke kilang pula. Di sana kami disambut sendiri oleh AGM di sana. Di sana saya sempat melihat beberapa proses pembuatan produk, dan bagaimana cara mereka menjaga mesin mereka. Untuk makluman, setiap mesin yang beroperasi WAJIB didaftarkan dan produk WAJIB mendapat kelulusan. Di bawah adalah gambar sepanjang saya berada di sana.
Inilah lawatan kami. 

Akhir kalam, saya yakin jika anda BERMULA SEGERA, pasti KEJAYAAN MENDEKATI ANDA.


Bro Rozek
+6010-3376956

Tiada ulasan :

Catat Ulasan